Toiminta tiloissa

Tiloissamme voit järjestää juhlan kuin juhlan; häät, syntymäpäivät, muistotilaisuuden. Liikuntasali tarjoaa vauhdikkaan ja toiminnallisen tilan lasten syntymäpäiväjuhliin. Lastenjuhlat 50 e/ 4 h.


Tilat mahdollistavat myös erilaiset kokoontumiset, kokoukset tai kerhotilat isommallekin porukalle, esimerkiksi tänäkin vuonna kartanoteatteri harjoittelee tiloissamme. 

Liikuntasalia voi myös vuokrata myös yksityiset esim. pallopeleihin (5 e/kerta). Pihalla on iso pelikenttä käytössä. Nyt tiloissa kokoontuu mm. naisten jumppa.Reippaiden kyläläisten ansiosta  sauna ja pukuhuonetilat on remontoitu, joten vuokraamme erittäin mielellämme tiloja saunailtoihin ja illanistujaisiin.

Kerhotoimintaa tiloihin kehitellään, ajatuksena on että  lasten ja nuorten  kerhot olisivat ilmaisia.  Ideoita toiminnaksi otetaan vastaan. 

Kokousten ja kokoontumisten yhteyteen on myös mahdollista tilata tarjoilua: kahvitukset ja pienimuotoinen välipalatarjoilu.Tilaisuuden jälkeen voit myös tilata siivouksen meiltä, jos et halua siitä itse huolehtia.